Live från Christmas Poker Week 2009

Intervju med Jens Thorson

Postat för 9 år sedan

Vi på Poker.se gratulerar Jens Thorson till en mycket fin andraplacering i Christmas Poker Week 2009.

Hej Jens och grattis!

Tack!

Hur känns det här då?


Jag är nöjd men det var ändå surt med den avslutningen, det är en riktig kall set-up.

Hur har finalbordet varit för din del?

Jag spelade bra och är nöjd men det var väldigt onödigt att ge bort så många dåliga bluffar som jag gjorde. Jag tappade från 400 000 ner till 180 000 på enbart dåliga bluffar som jag själv ser det. Men när vi var tre kvar kändes det som att jag hade bra kontroll på det.

Hur tycker du att turneringen har varit för din del?

Den har varit bra. Dag ett var väldigt seg till en början, men de sista två nivåerna var väldigt bra. En nyckelpott för hela turneringen var när jag fick in det med A9 mot JJ på floppen AJ9 och lyckas träffa A på turn som gav mig bättre kåk.

Dag två var också väldigt seg. Kändes mer som en transportsträcka för mig. Har dock haft väldigt bra lottning och kommit på exakt de borden jag velat. Känns som jag haft väldigt bra koll på mina motståndare och haft bra position under hela turneringen.

Vad tycker du om Christmas Poker Week?


Det är den bästa turnering jag spelat i Sverige. Väldigt bra struktur och spelvänlig turnering. Jag föredrar djupstackad poker och gillar när man får spela istället för att chansa.

Hur känner du att stödet var?


Bra support och därför ville jag vinna extra mycket.


Vad kommer hända framöver då?


Kommer forsätta spela poker och åka på fler liveturneringar. Gärna komma ut och resa lite.
Vi tackar den yngsta Thorson-medlemmen och säger återigen grattis till den fina andra placering och önskar honom lycka till med pokeråret 2010.