Live från Christmas Poker Week 2011

Intervju med Jens

Postat för 7 år sedan

Grattis till andraplatsen! Du kom tvåa här för två år sedan, hur känns det att återigen sluta som tvåa?

Jag får väl åka hem och träna heads up, haha!

Är titeln viktig för dig?

Det är den absolut. Man vill ju vinna varje turnering man spelar, men när det är en titel med så blir det såklart lite extra viktigt.

Ni verkade ha kul på finalbordet och såg ut att vara ett gäng som kände varandra. Har ni spelat mycket tillsammans tidigare?

Ja, Martin och jag spelar tillsammans varje vecka. Frida har jag spelat med ett par gånger, hon är ju från Göteborg. Sen har jag väl spelat med Johan Berg ett par gånger också. Det var ett tufft finalbord och jag är glad att jag gick så långt. Väldigt kul att det blev jag och Martin heads up också.

Vad tycker du om turneringen i helhet?

Superbra upplägg! Klart bästa på hela året, i alla fall i Göteborg, kanske i hela Sverige.

Skulle du vilja se fler turneringar som denna, med ett lite högre inköp, i Sverige framöver?

Absolut! Skulle vilja ha turneringar som denna regelbundet, men det går ju inte. Det är för dyrt, inte så många som har råd att spela. Det skulle väl vara om Svenska Spel kunde börja med kval online kanske.

Det var en väldigt svängig heads up match, hade du någon speciell strategi med tanke på att du kände Martin så pass bra?

Ja det var det, man orkade väl kanske inte spela till 100% riktigt. Eller så kanske jag inte ska säga, klart man vill vinna, men vi hade ju gjort en deal innan så då var det ju inte lika mycket att spela om, förutom titeln då förstås. Jag gjorde en del misstag heads up och han var värd en seger.

Vad händer härnäst?

Jag har inget planerat faktiskt. Kanske blir en EPT eller något, är oklart än så länge.

Vad gör du med vinstpengarna? Hur ska du fira?

En del åker väl in till rullen. Sen blir det ju fest på nyår!


Återigen stort grattis till Jens för andraplatsen!