Live från Cosmopols Poker-SM 2009

Till sist - vinnarintervjun!

Postat för 10 år sedan

Vi tog förstås en pratstund med en mycket lycklig Zeki för Poker.se också!


Grattis Zeki, en till stor titel på kort tid!

Tack så mycket, det är en till stor turnering och det känns väldigt skönt.Vad rankar du högst av dem?

Vad ska man säga... båda är stora turneringar som sagt, det är helt sjukt egentligen att ha gjort något innan annan kommer lyckas med på tio år och vinna båda.


Hur svårt var finalbordet?

Ska jag vara ärlig? Jo, jag ska vara ärlig, det var bra mycket lättare än det var vid Nordic Masters. Först, när det var arton kvar, fick jag ett bra bord och sen när jag flyttades hit... det hände inte så mycket, jag kunde själa ganska mycket.

När det var fem kvar och Pontus [Khosvari] åkte ut blev jag lättad, han var den ende jag kände och det var honom jag var mest rädd för. Dessutom hade jag bra position. Hade jag inte vunnit hade jag blivit besviken. Fast det var nära med 22 där, det var en dålig syn.


Så vad händer nu? Ska du sikta på en trippel?


Ja, jag spelar nog Swedish Open också, men frånsett det blir det svårt. Först och främst måste jag prioritera mitt jobb - visst, jag kan ta ledigt vid storturneringar, men det är inte det viktigaste.


Och prispengarna? Ny Ferrari?

Haha, du vet hur vi pokerspelare är - pengar kommer, pengar går... det är den värld vi lever i.


Poker.se gratulerar Zeki Turan till segern i Svenska Mästerskapen i Texas Hold 'em 2009 - vi ses nästa år!