Live från Malmö Open 2006

2006-07-02 02:24:37

Postat för 12 år sedan

En av Cosmopol Malmös regelbundna spelare Nedzib Suman slutade på en 2:a plats.

Hur tycker du spelet har varit?

Jag är mycket nöjd. Det är min andra placering i pengarna i en större tävling. Tidigare i år vann jag Omaha tävlingen under Nordic Masters på Cosmopol Stockholm. Tycker att Karsten som jag hamnade Heads Up med var en mycket bra och duktig spelare.

Ni gjorde en deal vid Heads Upen, vad blev det?

Jag hade ett litet övertag i marker, så vi delade så att jag får 526.000 och Karsten får 500.000, så spelade vi om äran och dom fina glasskulpturerna. Tycker det var en bra deal och jag är mycket nöjd med att hamna i pengarna.

Vad tycker du om årets Malmö Open?

Det har varit mycket trevligt och mycket välorganiserat. Ett stort tack till personalen som har jobbat hårt med tävlingen!

Blir det någon WSOP i sommar?

Inte i sommar, dels så tänkte jag spendera tid med familjen, sen så känner jag också att min bankrulle måste bli större och att jag måste få mer erfarenhet innan jag åker till WSOP.

Hur länge har du spelat poker?

3 år, jag började på den lokala kortklubben. Spelar lite online och då blir det oftast Omaha, är bättre på Omaha än Texas. Däremot så blir det inte allt för mycket på nätet, vill hinna umgås med min familj på fritiden.


Stort tack till Suman och vi önskar honom lycka till i fortsättningen!