Live från Malmö Open 2009

Intervju med Tomas Chindeh

Postat för 9 år sedan

Vi får gratulera Tomas Chindeh till en fin tredje plats i årets upplaga av Malmö Open.

Hej Tomas och grattis till din fina placering, hur har det känts under turneringen?
Just nu känns det förjävligt, hade hoppats på mycket mer och såg mig själv som vinnare helt klart men nu får jag ta den här tredje platsen, Kommer säkert vara nöjd men just nu känns det tungt. Ett misstag och man är ute, tungt minst sagt.

Hur såg du på dina segerchanser och ditt motstånd i finalen?
Jag trodde på mig själv och såg mig som vinnare men det var ett tuft finalbord måste jag erkänna. Bra spelare. Trist bara trodde verkligen inte att Rafael skulle eller kunde syna. Förstår inte att han synar riskerar hela stacken när jag betar både pre flopp och ställer på flopp och han synar med 53, det är sjukt men så är det.

Vad tycker du om turneringen?
Det är en väldigt bra turnering och trivs bra här i Malmö det är fjräde gången i rad som jag är här och spelar. Det är en väldigt spelvänlig struktur och bra personal.

Hur ser det ut framöver?
Köra på som vanligt och ska till Unibet Open i Prag.

Vi på Poker.se tackar Tomas för att du ställt upp och för ett väl genomfört turneringsspel.333 000 kr rikare men ändå lite besviken.