Live från Malmö Open 2009

Intervju med Ferit Gabriellson

Postat för 9 år sedan

Vi får gratulera Ferit Gabreillson till en fin fjärde plats i årets upplaga av Malmö Open

Hej Ferit och grattis till din fina placering, hur har det känts under turneringen?
Självklart är jag besviken efter att inte ha vunnit men samtidigt nöjd med att komma tvåa. Dock är jag väldigt missnöjd med att jag inte kunde eller orkade hålla upp fokus, tappade fokus och blev väldigt kort kall och det märsktes jag gjorde några misstag och har en del att lära mig där. HAr sovit på tok för lite plus att Rafael ringde och väckte mig kl 8 imorse, riktigt surt!

Vad tycker du om Malmö Open?
Det var en väldigt bra turnering och personalen har varit grymt bra. Är verkligen supernöjd med att jag kom hit.

Du har verkligen lyckats nu på senare tid, vad säger du om det?
Jo verkligen, har kommit till finalbord i alla live turneringar jag spelat iår, de fyra sensate har jag kommit etta, fyra, nia och nu tvåa. Det är grymt bra gjort, har även två finalplatser i WSOP i 10k event. Det är verkligen bra gjort.

Hur ser det ut framöver?
Vet inte riktigt vad som kommer hända, men får jag tid över kommer jag åka på några stora turneringar och framförallt WSOPE där jag är väldigt sugen på omaha eventet.

Vi på Poker.se vill gratulera och tacka Ferit för att han ställde upp och vi önskar honom lycka till framöver.


Ferit är ändå nöjd med sin andraplats.