Live från Malmö Open 2010

Intervju med Micke Norinder

Postat för 8 år sedan

Micke Norinder slutade på en andraplats och Poker.se fick sig en intervju med honom strax efter att han åkt ut ur turneringen.

Andraplats i Malmö Open 2010 – kommentar?
Det känns bra. Jag ville ju givetvis vinna när jag kom hit med en tredjedel av markerna, men det känns okey att förlora mot Paul.


Hur har turneringen känts för din del annars?
Jag har nog aldrig haft ett sånt dåligt kortsnitt, har haft ett fåtal stora pocketpar men annars nästan inga händer. Bästa handen nu på finalbordet var till exempel AK mot Paul när han la sig till mig. Därför har jag fått lov att spela mer aggressivt och mycket mellanhänder. Det är därför jag har varit med i så stora potter. När jag väl har träffat mina händer har jag fått riktigt bra betalt.

Hur kändes det att möta Paul heads-up?
Jag visste ju att han har svårt att släppa händer, men ändå tyckte jag att esset skulle va ett sånt himla bra kort för mig. Jag är ändå lite besviken att jag inte väntade ut Paul och väntade på en riktig hand.

Vad händer härnäst?

Jag har inte alls tyckt pokern varit rolig senaste året, och har därför inte spelat så mycket, men nu den här turneringen har jag haft riktigt kul och det ska bli roligt att spela lite mer. Ska titta på fotboll med Jimmy Jönsson imorgon och sen därefter sticka till Partouche Poker och spela. Sen blir det förmodligen PokerSM också.

Vi gratulerar Micke Norinder till andraplatsen och 377 600 kronor.