Live från Nordic Masters of Poker 2011

Intervju med Lala

Postat för 7 år sedan

Vi tog oss ett snack med Lala Mahmod efter andraplatsen i Nordic Masters.

Har du några tankar såhär direkt efteråt?
Jag är mycket mycket nöjd över min placering. Jag kom hit genom en satellit och var först bara glad över att ta mig in i pengarna, men sen på finalbordet åkte spelarna en efter en och jag tog mig högre upp i resultatlistan.

Vad hade du för tankar för finaldagen 
Jag satt mellan två stora stackar så jag ville inte bråka allt för mycket, utan tog det lugnt och lät de andra göra jobbet istället. Jag ville försöka gå så djupt som möjligt och ta det väldigt lugnt. Men så fick jag några riktigt bra händer och lyckades slå ut några spelare och öka på min stack. 

Hur kändes det att sen hamna heads-up?
William var en väldigt bra spelare och i början hade jag tur med korten. Jag blev till och med chipleader, och det kändes väldigt bra, men sen så fick jag inga händer och då började jag tappa istället. Han spelade i alla fall väldigt bra och förtjänade att vinna.

Poker.se gratulerar Lala till andraplatsen i Nordic Masters och önskar honom lycka till i framtiden.Lala Mahmod