Live från Swedish Open Poker Championship 2007

2007-10-21 20:34:30

Postat för 11 år sedan

Vi fick oss en pratstund med tvåan, Conny Sandgren, också.

Grattis Conny - största turneringsmeriten?

Över en halv miljon är ju inte helt fel. Jag kom ju på femtonde plats förra året [SWOP:en i Malmö, red. anm.] så det var skönt att få revansch och komma högre den här gången.

Hur har turneringshösten varit?

Jag har femton finalbord i år och bubblat i åtta av dem i olika turneringar. Men det är bara att köra liksom, så kommer resultaten så smångingom.

Nervös någonting?

Nejdå, det håller inte på den här nivån. Jag har ju varit med många gånger förr, det är bara att göra det om och om igen så man lär sig. Titta på en sån som Johan [Storåkers], han skulle aldrig bli nervös här. Eller Calle [Ygborn], det håller bara inte.

Ska du spela några andra turneringar ute i Europa nu?

Njae, jag var ju i Barcelona i alla fall. Kanske Dublin. Prag definitivt i alla fall, Dublin kanske det blir. Vi får se. Jag ska inte till Sundsvall tror jag. Christmas Poker Week lär jag spela, det går ju hemma i Göteborg.

Poker.se gratulerar Conny Sandgren till andraplatsen i Swedish Open 2007!