Live från Swedish Open Poker Championship 2010

2010-10-25 01:09

Postat för 8 år sedan

Poker.se tog en snabb intervju med Thomas Lindgren efter att han åkt ut på tredje plats i Swedish Open 2010.

Grattis till tredjeplatsen. Några tankar?

Nej, jag fick ju lov att stoppa in det till slut. Ska dessutom upp och jobba i Göteborg imorgon bitti så jag kan ju inte sitta och lägga mig hela tiden. Det är klart det är tråkigt att åka, men samtidigt är jag jättenöjd med min tredjeplats. Vanligtvis spelar jag Omaha och är inte så jättehemma på Texas, och är därför jättenöjd över min insats.


Om du tittar tillbaka under turneringen, har det gått som du velat?


Ja, det har inte varit så mycket konstigheter. Men visst, jag har haft flyt. Mina flippar har stått och jag har inte swingat så mycket i stacken. Det har helt enkelt gått att grinda upp den under dagarna.

Det har ju rätt kall bordslottning under gårdagen, hur kände du kring det?

Ja, jag tyckte jag hade jättetur, trots att jag var på bigstackbordet. Man är ju lite i den gamla skolan och kör lite tighare och ställer in det när man har AA. Och det har ju funkat jättebra.

Vad händer nu?

Jag har haft en del utgifter på sista tiden så pengarna kommer väl till pass.

Poker.se tackar så mycket för pratstunden med Thomas och önskar honom lycka till i fortsättningen!