Live från Nordic Light Poker 2011

Intervju med Anton Knutar

Postat för 8 år sedan

Poker.se tog en intervju med Anton Knutar efter hans vinst i Nordic Light Poker

Stort grattis! Har du några kommentarer?
Det känns bra. Det har bara flutit på så bra hela turneringen. Jag hade lite seg start och var nere på halva startstacken i början,  men sen fick jag jättebra bord så jag bara kunde köra på. Det var 3-4 stycken som var storstackar och riktigt lösa, så det var bara att bygga stack på dem. De kastade mest bara bort marker, och jag fick in det riktigt bra 2-3 gånger. 

Har du några tankar på turneringen?
Jag tycker strukturen har varit bra. Det har varit korta nivåer, men många istället. På finalbordet när alla satt med 15 big blind så var det ju för att stackarna var så jämna och ingen ville åka ut. Men jag har varit riktigt nöjd.

Hur kändes finalbordet?
Det var som sagt väldigt tight, men sen var jag ute och stal en hel del och fick massa mothugg, och då minskade min stack väldigt mycket. Men sen lyckades jag ju börja bygga igen.

Några tankar på heads-upbordet?
Jag spelade med honom första dagen också, och visste att han gillade att spela mycket konstiga händer och inte ville folda preflop. Så jag ville mest hålla potterna nere tills jag fick något och då bara bomba på.

Och sen stegen mot topset kände du att det var fixat?
När han bettade så lite på flop visste jag inte om det var bra eller dåligt, men jag synade och lyckades fixa stegen. Och då väljer han bara att shova för tre gånger pott. Det var bara att tacka och ta emot. Men han fick in det med ett riktigt bra läge.

Vad händer härnäst?
Jag vet inte riktigt. Funderar på att åka utomlands till Bali med några kompisar, men vi får se vad som händer.

Poker.se passar i alla fall på att tacka Anton Knutar för pratstunden och stort grattis till vinsten i Nordic Light Poker.