Live från Nordic Masters of Poker 2009

2009-03-30 00:46

Postat för 10 år sedan

Ett jättestort grattis till förstaplatsen Zeki, hur känns det?

-Klart det känns bra! Jag kom in med 220 000 på en femteplats. Det var ju en hyffsad stack att börja med. Jag tror segerreceptet är mitt tålamod, och självklart satt ja o studera grabbarna på bordet

Vi hade ju 2 internetspelare på bordet och ja visste ju att de är ganska agressiva. Tålamod tålamod och avvakta en bra hand. De kan ju trycka in med ess hög liksom, det gör ju inte vi livespelare. Det är bara att studera och vänta på rätt move.

Vi frågar hur det känndes att trappa in sin motståndare i den avgörande handen då Zeki hade pocketkungar.

- Jag tänkte att om ja slår upp till 170 000 så får han möjligheten att trycka all in, och det blev som jag ville, han tryckte och jag blixtsynade. Jag vill ju inte bara ha en syn, jag ville ha in markerna. Sen var det ju helt perfekt att han hade kung knekt, inte ens ett ess lixom.

Vi tackar Zeki Turan för intervjun och säger på återseende tills nästa turnering.